Ons IT-ID

Teams as a service

Teams as a service

Zoek je experten, maar heb je ze niet zelf ter beschikking? Externe leveranciers bieden je dan meestal individuele profielen aan. Zij mogen dan wel de skill set hebben die je zoekt, samen vormen ze geen samenhangend team. Ze missen onderlinge communicatie en verantwoordelijkheidsgevoel. Daar bieden wij een oplossing.

We vormen teams van onze eigen werknemers, waarbij we de juiste profielen combineren volgens de noden van jouw project: getalenteerde individuen die met je meedenken en samen met jou van je softwareprojecten een succesverhaal maken.

Mensen met skills

Mensen met skills

Op de Belgische markt heerst een grote schaarste aan IT-profielen.

We vinden ze nog wel in Bulgarije: onze hechte band met de universiteit in Plovdiv zorgt voor een instroom van jonge talenten die elders amper nog te vinden zijn.

Groei-omgeving

Groei-omgeving

We bieden beloftevolle jonge talenten die we aanwerven de kans om in te stappen in een uitgebreid stagetraject. We simuleren hierin een set-up van een echt project, zodat ze hun technische kennis kunnen verruimen. Daarnaast raken ze ook vertrouwd met de “agile way of working” en met de collega’s die hen coachen.

Na certificering zijn ze klaar om ingeschakeld te worden in een projectteam. We investeren in een langetermijnrelatie met onze werknemers. Zij brengen hun kennis en waarden over op nieuwe werknemers. Zo ontstaat een ecosysteem dat zichzelf in stand houdt.

Proven track record

Proven track record

Delta Source wordt geleid door ondernemers met elk een technische achtergrond en vele jaren ervaring, die zowel “het goede” als “het slechte” in softwareontwikkeling hebben gezien.

Omdat we de economische realiteit erkennen, maar niet in de valkuilen van de klassieke offshore ontwikkeling willen trappen, hebben we een persoonlijke aanpak geïmplementeerd waarbij grenzen geen beperkende factor zijn.

Lokaal aanspreekpunt

Lokaal aanspreekpunt

Als klant heb je ten allen tijde een lokaal aanspreekpunt.

Dit is iemand die de belangen van jouw project behartigt, de aansturing van remote teams voor zijn rekening neemt en jou met raad en daad kan bijstaan.