Cases

ReThink-IT

ReThink-IT

Wij zijn een exclusieve partner voor ReThink-IT, een beloftevol online verzekeringsplatform voor master brokers, met onder andere CyberContract (winnaar van Voka Award “Idee van het jaar”) als één van de tenants.

Delta Source was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van CyberContract, een innovatief cyber crime verzekeringsproduct dat onder meer door ING Insurance wordt aangeboden aan bedrijven als verzekering tegen online fraude en reputatieschade. Eind 2016 won CyberContract de prestigieuze “Idee van het jaar” award op het “Nacht van de KMO” gala.

We erkenden het potentieel van CyberContract in het aanbieden van een online verzekeringsplatform voor master brokers in het aanbieden van andere types verzekeringsproducten. De applicatie evolueerde tot een platform waarin een ander aanbod aan verzekeringen kon worden geïntegreerd en een volledig geautomatiseerd proces voor de gebruikers kon worden aangeboden.

Door een duidelijke afbakening tussen de kern van het platform en de productspecifieke plugins kan een diverse reeks polissen op het platform worden geïntegreerd. Bijvoorbeeld polissen voor gebouwen in mede-eigendom die door B’Cover (recent overgenomen door de Baloise groep) worden aangeboden.