Cases

Telenet

Telenet

Onze grootste klant is telecommunicatiebedrijf Telenet, voor wie we de voorbije jaren een trouwe software partner zijn geweest, en een sleutelrol hebben kunnen spelen in commerciële successen zoals Streamz, de joint-venture van DPG Media.

Delta Source startte een samenwerking met Telenet in 2016 via Ausy voor de bouw van een integratielaag tussen het TV platform van Telenet en het platform van Liberty Global, de meerderheidsaandeelhouder van Telenet. Het maakte het mogelijk voor externe partijen om inhoud (vb. video on demand, programmagids) aan te reiken en te laten doorstromen tot de set-top box en mobiele applicatie van Liberty Global. Acties die een gebruiker op die platformen uitvoert stromen via diezelfde integratielaag ook terug richting de Telenet back-office systemen.

Hoewel we gestart zijn met een klein team in 2016 zijn we snel uitgegroeid tot een gemengd Belgisch-Bulgaars team van 13 mensen. Na een samenwerking van meer dan 5 jaar als software partner voor Telenet zijn we verantwoordelijk voor meer dan 50 microservices in een productieomgeving en voorzien we 24/7 ondersteuning met ons eigen development team.